Sider

torsdag 15. september 2011

Herlige frokostbrød

Luftige gode frokostbrød, akkurat ferdig til kveldsmat.

Ferdig hevet, klar for pensling.
 Penslet med egg og strødd på sesamfrø.
 Ferdig stekt!
 Namnam!
Oppskrift:
1,7 kg hvetemel
1 l melk
200 g margarin, smeltes (jeg brukte 150 g)
100 g sukker
1 pk gjær/ 1 pose tørrgjær
1 klype salt

Hev deigen. Deles i 4 deler. Kjevles ut til rektangel. Pensle alt med egg. Brettes oppå hverandre med eggsiden.

Pensle med egg og ta valmuefrø/sesamfrø over før steking.

Anbefales!

3 kommentarer:

  1. Mmm.. Nå fikk jeg lyst på kveldsmat!! :)

    SvarSlett
  2. Disse har jeg lyst til å prøve! Hvor mange grader og hvor lenge steker du dem? Liselotte ;)

    SvarSlett
  3. Det glemte jeg visst helt å skrive...225 grader, ca 12 min, midterst i ovnen:)

    SvarSlett